Vsebina košarice    Naročilo    Prijava   
       
Koraki do uspešnega nakupa


Na vstopni strani spletne trgovine izbirate med tremi zavihki (zanj, zanjo, za otroke) in na želenega kliknite. Vstopna stran ponuja najnovejše izdelke in način izbora ciljne skupine nogavic po velikostnih razredih.

Pod vrstico Domov/Zanj/Zanjo/Za otroke se prikaže vrstica z velikostmi. Kliknite želeno velikost.

Prikaže se vrstica s kategorijami nogavic: Vse , Enobarvne , Vzorčne, Stopalke, Šport. Izberite kategorijo izdelkov v ponudbi.

S klikom na sliko ali na ime artikla se vam odpre novo okno, v katerem s klikom izberete velikost in število kosov, ki jih želite kupiti. Ko vse to izberete, pritisnite na gumb V košarico. Artikel je poslan v košarico, kar vam e-trgovina sporoči v stolpcu na desni strani, ki prikazuje vsebino Košarice.

V primeru, da želite v košarico dodati nov artikel, postopek ponovite, torej začnete z izborom na vrhu oziroma z gumbom Nazaj, če se želite vrniti v predhodno kategorijo nogavic.

Ko ste končali z nakupom kliknete na gumb Na blagajno, ki je v zgornjem desnem kotu.

Odpre se novo okno. Izpolniti je potrebno naslov plačnika. Če se naslov prejemnika razlikuje od naslova plačnika, kliknite gumb Naprej pod obrazcem za Nalov plačnika. Odpre se nov obrazec za Naslov prejemnika. Obstoječi kupci lahko s prijavo (gumb Naprej desno zgoraj) izpolnjevanje obrazca Naslov plačnika preskočijo, saj je shranjen od prejšnjega nakupa.

Pod obveznimi polji formularja se nahajata neobvezni opciji za Naročilo obvestil in Shranitve podatkov, ki jih v primeru nezaželjenosti odkljukate.

Za nadaljevanje kliknite gumb Nadalajuj. Če ste obvezna polja obrazca izpolnili napačno, vam bo to spletna trgovina na tem mestu javila.

V drugem koraku podajte informacijo o dostavi. Na voljo je osebni prevzem ali odkupnina. V spodnjem okvirčku je močno oddati komentar. Za nadaljevanje kliknite gumb Nadalajuj.

Vidite lahko vaš nakup nogavic in skupni znesek. V primeru, da ste vnesli napačne podatke ali izbrali napačen artikel, velikost, barvo ali število kosov, kliknite na gumb Spremeni, ki je poleg postavke, ki jo želite spremeniti. S klikom v okence v stolpcu Odstrani potrdite, da želite odstraniti artikel iz košarice.

Ko imate vse artikle izbrane in ste z izbranim zadovoljni, nakup potrdite s klikom na gumb Potrdi naročilo. S tem je vaš nakup uspešno zaključen.
Nadaljuj
Kontakt
Pogoji nakupa
Izjava Zasebnosti
O momara.si
Koraki do uspešnega nakupa
Kontakt
Pogoji nakupa
Izjava zasebnosti
Koraki do uspešnega nakupa
Posebna ponudba
Novi izdelki
O momara.si
Sokker fra Danmark
Slovensko English          
Bookmark and Share